Google Analytics

Google Analytics i mjerenje uspješnosti

Google Analytics je moćan alat koji nudi detaljne informacije o Vašim Web stranicama kao što je broj posjetitelja, izvor prometa, broj pregledanih stranica itd. Usmjeren je marketingu te se pomoću ovog alata mogu napraviti brojne analize koje koriste za što bolje određivanje budžeta i tržišta.
Pomoću ovog Google alata možete provjeriti mnogo statističkih podataka, tablica i grafova pomoću kojih možete svoju Internet kampanju napraviti sve uspješnijom. Google Analytics Vam može prikazati pomoću koje ključne riječi je klijent došao do Vaše stranice, koliko se zadržao na Vašoj stranici, koji sadržaj je pregledavao, iz koje države ili mjesta je klijent itd. Google Analytics integriran s Google AdWords-om omogućuje korisnicima pregled online kampanja i na taj način prati posjetice odredišne stranice. Isto tako pomoću ovog alata možete dobiti izvješća raznih vrsta i različitih vremenskih perioda u samo djelić sekunde koja će sadržavati tablice i grafove. Analytics će omogućiti praćenje učinka kampanje te je kontinuirano unaprjeđivati.

 

Postavit ćemo mjerenje konverzija i pomoći da odredite kojim kanalima i na kojim tržištima se najviše isplati oglašavati. Za sve vrste Internet marketinga je mjerenje povratnih podataka ključno za uspjeh i kvalitetnije ulaganje. To je glavna prednost u odnosu na ostale medije jer za vrijeme trajanja Vaše kampanje možete mjeriti uspješnost svog oglašavanja.