Grafički dizajn

qodef-image-with-icon

Grafički dizajn

Da li vaš korporativni identitet, brend i marketing komunikacija odražava vašu viziju i poziciju poslovanja? U NetMedia agenciji, naši će Vam konzultanti za marketing pomoći razviti pravu sliku i brend za Vaše poslovanje. Mi ćemo raditi s vama da shvatite Vaše poslovanje i razvijete marketing koji je usklađen sa vizijom Vaše kompanije. Naš dizajnerski tim ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranu profesionalnih reklama, korporativnih identiteta u tiskanim i digitalnim medijima. Naš studio funkcionira 24 sata u danu i nudimo brz preokret na svim Vašim projektima.

Grafički dizajn za štampane medije

NetMedia agencija specijalizirana je u profesionalnom grafičkom dizajnu za korištenje u štampanim medijima. Posjetite naše reference za raznovrsne primjere grafičkog dizajna i projekte koje smo završili. NetMedia može pružiti profesionalni grafički dizajn i kreativni raspored za predstojeće materijale za štampu.

qodef-image-with-icon

Logotipovi

Učinite Vašu firmu prepoznatljivom, ozbiljnijom i kreativnijom uz dobar logotip. U visokim rezolucijama isporučujemo Vam moderne logotipove po Vašim željama.

Vizit karte

Kada je riječ o vizualnom identitetu firme poslije logotipa, vizit karte su druge na redu. Pokažite svojim partnerima i kupcima dozu profesionalnosti s modernim vizit kartama.

Brošure

Ukoliko želite nešto prodati ili ponuditi potencijalnim kupcima brošure su idealan način za to. Nudimo Vam izradu, i grafičku pripremu brošure u svim dimenzijama.

Vizuelni izgled knjiga

Ilustrirajte svoje naslovnice na knjigama, te dodajte moderne i atraktivne ilustracije i slike. Vršimo pripremu knjiga za tisak i uvez. Učiniti ćemo Vaše knjige primamljivijima.

Poslovni materijali

Vaše poslovne materijale i izvještaje grafički dorađujemo, dajući im profesionalan izgled, i ćineči ih zanimljivijima za čitanje. Spremamo ih za štampu, u najkvalitetnijim formatima.

Plakati

Učinite Vašu tvrtku prepoznatljivom, ozbiljnijom i kreativnijom uz dobar logotip. U visokim rezolucijama isporučujemo Vam moderne logotipove po Vašim željama.

qodef-image-with-icon

Grafički dizajn za digitalne medije

Nudimo isplativa rješenja za Vaše ciljeve grafičkog dizajna za digitalne medije. Koristeći najnapredniji softver za dizajn koji je dostupan , naš tim kreativnih stručnjaka razvija moćnu grafiku za daljnje korištenje u digitalnim objavama.

Oglasi

Kreativni, kvalitetno raspoređeni i po mogućnosti animirani, oglasi najbolji su način za privlaćenje novih kupaca.

Marketinške materijali

Prikažite svojim kupcima grafove, statistike kroz kvalitetno i moderno dizajnirane marketinške materijale.

Bilteni

Obavijestite svoje kupce i partnere o događanjima o firmi, ili sniženjima na Vaše proizvode.

E-mail kampanje

Učinite Vaše mailove primamljivijima i lakšima za čitanje uz grafički dizajn i pametno planiranje.

e-Knjiga

Dobro osmišljena i moderna ilustracija ``korica`` e-knjige jedne su od glavnih stavki pri prodaji e-Knjiga.

Društvene mreže

Moderna i kvalitena naslovna i profilna fotografija čine zanimljivijim surfanje društvenim mrežama. Ne kaskajte za drugima!